In de fijnmechanische industrie staan details, nauwkeurigheid en unieke onderdelen centraal. Daarom past deze markt zo goed bij Mundo 3D. Met onze kennis en middelen zijn we in staat om de fijnste producten met veel detail te printen.

 

3D-Printen is bij uitstek geschikt voor dit type producten. De fijnmechanische industrie en Mundo 3D gaan dus goed samen. U kunt bij ons terecht voor alles wat een hoge nauwkeurigheid vereist, denk bijvoorbeeld aan fijnmechanische onderdelen voor lucht- en ruimtevaart, medische instrumenten, olie- en gasindustrie en met name onderdelen die niet middels andere bestaande productietechnieken kunnen worden vervaardigd.


 

Koelkanalen die dicht onder het oppervalk van complexe oppervlaktes liggen zijn voor 3D Printtechnieken geen probleem. Vaak wordt nog geconstrueerd op basis van de conventionele verspanende technieken en zodoende “rechte” boorgaten gedefinieerd. Een koelkanaal met een meer organische vorm kan echter met Additive Manufacturing techniek zonder probleem vervaardigd worden.

koelkanaal

 


samenstelling

Producten die samengesteld moeten worden omdat “de frees er niet bij kan”, zijn geen hindernis voor 3D Printen.


Warmtewisselaars waarbij oppervlakte en vloeistof stroming het rendement bepalen zijn zonder meer ideale producten om te laten “printen” bij Mundo 3D.

Warmtewisselaar